На Сіверському напрямку захисники України ліквідували групу окупантів з дронів-камікадзе (відео)

Бійці 14-ї бригади оперативного призначення імені Івана Богуна разом з воїнами штурмової групи батальйону К-2 54-ї ОМБр ліквідували противника на спостережному пункті. Внаслідок успішної атаки дронами-камікадзе було ліквідовано трьох окупантів, ще один - важко поранений.

"Ефективність дронів-камікадзе важко переоцінити. Про навички наших екіпажів знають і суміжники, яким ми допомагаємо за потреби. 14 БРОП НГУ "Червона калина" вирішили повернути свою позицію та покращити тактичне становище з нашою підтримкою. Було виявлено скупчення противника на спостережному пункті, після чого прийняте рішення - знищити. Дві спроби, два дрони - три 200-их та тимчасово 300-ий. Бійці підрозділу К-2 недарма займають своє місце, постійне навчання та вдосконалення - єдиний спосіб наблизити перемогу", - розповіли воїни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...