На уроках історії та патріотичного виховання: Школярів РФ зобов'язали вивчати інтерв'ю Карлсона з Путіним

У Російській Федерації школярі вивчатимуть інтерв'ю, яке президент РФ дав американцеві Такеру Карлсону, передають Патріоти України.

"Інтерв'ю президента Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону вивчатимуть у російських школах. Відповідні матеріали опубліковані на порталі навчальних програм, рекомендованих Міносвіти Росії та Мінпросвіти Росії", - повідомляти The Moscow Times.

Як зазначається, у пам'ятці для викладачів, яку підготувала автономна некомерційна організація "Агентство підтримки державних ініціатив", 2-годинне інтерв'ю називається "значущим освітнім ресурсом" і рекомендується до використання в "навчальних цілях". Зокрема, на уроках історії, соціальних наук і "в контексті патріотичного виховання".

Викладачам пропонується "організувати класні дебати", в яких школярі обговорювали б інтерв'ю. Рекомендується залучати дітей до "дослідницьких проектів", пов'язаних з темами інтерв'ю, а також "розбирати інтерв'ю як медіатекст", щоб "навчити учнів ідентифікувати надійні джерела інформації".

Згідно з відкритими джерелами, автономна некомерційна організація "Агентство підтримки державних ініціатив" РФ - науково-освітня організація, що реалізує "масштабні освітні ініціативи в якості федерального інноваційного майданчика".

Робота організації грунтується, в тому числі на практиках в області громадського контролю та оцінки якості освіти. Створена вона у 2021 році на виконання наказу Міністерства цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій РФ "Про план заходів, спрямованих на забезпечення інформаційної безпеки дітей, на 2022-2027 роки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...