На війні проти України загинув командир десантно-штурмової бригади Кондрашкін (фото)

На війні проти України загинув командир 31-ї Ульянівської десантно-штурмової бригади армії РФ полковник Андрій Кондрашкін "Дунай". Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан та заступник голови Росгвардії у "ДНР" Олександр Ходаковський, передають Патріоти України.

"Поки ми воювали пліч-о-пліч, ми потоваришували з Андрієм, і сьогодні нас дуже глибоко поранило звістка про його загибель", - написав окупант Ходаковський.

Відомо, що 31-ша Ульянівська десантно-штурмова бригада брала участь в окупації Криму та захопленні Іловайська у 2014 році, а також у боях за Гостомель у 2022 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...