"На Зеленського і "Слуг" буквально за лічені тижні очікує прекрасна пора відчуттів, коли стібеш не ти, а тебе. І матюкають теж тебе", - політтехнолог

Доволі неочікувано, але гострий і ядучий Філатов з критикою влади цілком може просто взяти і перетягнути на себе і функції, і рейтинги «95 кварталу».

"Вчора мер Дніпра Філатов знов ніжно пройшовся по владі – «депутатському кочовому шапіто, що отримало свої мандати з рук оступачених виборців лише волею випадку». Щиро, жорстко, весело, від душі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цим разом – через наїзд нардепів на тестувальну лабораторію, котра «назло» поробила позитивні тести на коронавірус трьом десяткам чиновників від СН Дніпровської (насправді досі Дніпропетровської – не подужали допереіменовувати) ОДА. А тепер той наїзд не дозволяє вийти з карантину, бо – упс! – тести не роблені необхідній кількості населення. І «Слуги» знов на когось наїздять. Дійсно, кочове шапіто.

І знаєте, коли людям скажуть «ви досі на карантині, бо отак СН настаралось», вони будуть цілком згодні з Філатовим. Вже згодні. При тому не тільки в Дніпрі й області. Бо щось подібне ж коїться всюди – за виключенням міст, де трапились пристойні мери. Котрі про владу кажуть приблизно те саме.

Насправді на Зеленського і «Слуг» буквально за лічені тижні очікує прекрасна пора відчуттів, коли опозиція – це вже не ти, а до тебе. І стібеш не ти, а тебе. І матюкають теж тебе. При тому за діло. Бо вихід з карантину, вчасний чи затягнутий, кривий чи організований, в будь-якому випадку жорстко вдарить по очікуваннях виборців, по їхній довірі до влади і головне – по їхній кишені. Адже десятки й сотні тисяч робочих місць поки не скорочено тільки тому, що карантин. А роботодавці вже потроху повідомляють працівникам – вже майже колишнім – що буде по карантині, буде й по роботі. Все. І знайти нову в місті нереально – хіба дійсно на полуниці до Польщі чи на яблука до Чехії.

До кого прийдуть виборці? До мерів. Від кого вони сподіватимуться розв’язання їхніх проблем? Від мерів. А мери розкажуть про те, як злобний Київ=Зеленський позабирав в міста субвенції, підгріб під себе податки й збори... Закінчилась жирна епоха місцевого самоврядування щорічним зростанням в рази місцевих бюджетів і, відповідно, можливостей створювати робочі місця і підвищувати зарплати, зробити виплати від міста «просто так» для незахищених. Закінчилась та епоха рівно тоді, як виборці довірились не тим.

Все це створить значний «вільний» електоральний ресурс, ображений на Зеленського і обурений владою. І при тому в цих виборців перед очима буде приклад толкових дій Філатова. Чи того ж Бондаренка з Черкас («мера-бандита», котрий вже подає за «бандита» до суду на Зеленського). Чи Марцінківа з Франика. В нас взагалі раптом виявилось на диво багато притомних мерів. Чи, може, це просто стало дуже контрастним на тлі влади.

Відповідно, варто цим мерам тільки створити партію – своя частка виборців, і то чимала, в них утвориться практично моментально, передусім з розчарованих «Слугами» (і навіть не буде соромно: мер Бондаренко ж теж голосував за Зеленського, а тепер публічно зізнався в цьому і сказав, що шкодує).

Як пише Філатов, «...Як на мене, але дивитися на цей паноптикум переконаних у своїй чарівності ідіотів, набраних в парламент за оголошеннями на парканах, вже просто нестерпно».

Так що партія мерів набере рейтинг практично моментально після створення, тим більше якщо там буде Філатов (і він цілком може її очолити – особистий імідж дозволяє, рівень впізнаваності за час боротьби з карантином зріс до дуже високих показників, говорить яскраво і гарно, знає закони і як їх обійти, що взагалі є невідпорним аргументом...). Люди збиратимуться тільки щоб послухати, як він «ніжно» проходиться по владі.

Це загалом доволі неочікувано, але гострий і ядучий Філатов з критикою влади цілком може просто взяти і перетягнути на себе і функції, і рейтинги «95 кварталу», які привели їх до влади".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...