"На зустрічі він виходить особисто": Генерал зовнішньої розвідки розповів, коли Путін випускає свого двійника (відео)

Президент РФ Володимир Путін використовує своїх клонів лише за певних обставин. Про це розповів генерал і екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж у новому випуску програми "Аргумент", передають Патріоти України.

"Тільки в окремих ситуаціях, коли проводяться масові заходи, там можливий варіант двійника, тому що він боїться. Він дуже боїться загинути. Один із маркерів - при ковіді він садив всіх президентів за 15-метровим столом. Точно так він боїться загинути від ядерної бомби, терористів і змовників. Він зараз обставив себе п'ятьма спецслужбами, які контролюють еліти і самі одна одну. Тому він реально виходить на зустрічі", - заявив експерт.

Маломуж також стверджує, що Путін розуміє тільки мову сили, і лише з такої позиції з ним потрібно вести будь-які переговори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...