"Нагадую, сьогодні субота, травень, шашлики": У Соловйова відреагували на авіапад у Брянській області

В ефірі російського пропагандиста Володимира Соловйова з'явилася "незвичайна" реакція на події в Брянській області, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що сьогодні там стався "авіапад", ймовірно, через помилку російської системи ППО. Йдеться про втрату двох вертольотів Мі-8, а також винищувачів Су-34 і Су-35. Як зазначив російський історик Армен Гаспарян, сьогодні це питання росіян не хвилює, адже в країні субота, а значить, день шашлику. "Реакцію на те, що трапилося в Брянській області чекайте в понеділок. Нагадую, сьогодні субота, травень місяць, шашлики. У нас же далеко не вся країна бере участь в СВО", - вказав він.

При цьому Гаспарян поскаржився на погану інформаційну безпеку РФ та вказав, що день у день росіяни змушені "ковтати валокордин" через погані новини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...

"По 10 годин без світла": Нардеп вразив похмурим прогнозом на найближчу зиму

субота, 18 травень 2024, 14:02

Уряд має вже зараз попереджати українців, що літо, і особливо зиму, доведеться проходити з регулярними відключеннями світла. Таку думку виразив член парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг «Слуга народу» Сергій Нагорн...