"Найкраща шахедобійка у ЗСУ": Військові вперше показали роботу зенітних систем Skynex (відео)

Повітряні сили ЗСУ вперше показали кадри роботи зенітних систем Skynex виробництва Rheinmetall, які вважаються найкращими «шахедобійками» у розпорядженні Збройних сил. Відео тренувань зі Skynex опублікувало Повітряне командування Захід Повітряних сил ЗС України у середу, 25 вересня, передають Патріоти України.

Також Повітряні сили показали процес заряджання Skynex, яке здійснюється обоймами по сім снарядів 35×228 мм. Кожен такий боєприпас має вагу 1,7 кг і швидкість на дульному зрізі 1050 м/с (3780 км/г).

Снаряди до Skynex пролітають максимальну дальність у 5 км за 8,2 секунди. У випадку промаху спрацьовує самоліквідатор — програмований підрив снаряду, що є головною особливістю Skynex, розповідають аналітики. Також у зенітну систему входить оглядовий радар X-TAR3D із дальністю виявлення цілей до 50 км.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...