Найсмачніші страви з гарбуза: Гарбузові мафіни з хрусткою крихтою

Осіння і зимова випічка має свій характерний аромат, відчуваєтся наближення свят і так хочеться вірити в дива. Восени можна готувати ці гарбузові кекси хоч щодня, особливо в холодну погоду, так затишно пити чай із цими кексиками, вони справді, як пух, такі м'які, повітряні та соковиті, зовсім не сухі. Мені здається, що це ідеальні кекси! А ця хрумка крихта зверху так доповнює пряний ніжний смак кексів.

Інгредієнти на 12 мафінів
Тісто:
Яйця 2шт
Гарбуз 320 гр
Рослинна олія 90 гр (в мене кокосова)
Цукор 130 гр
Цедра 1/2 лимону
Лимонний сік 35 гр
Кориця 2 гр
Імбир мелений 2 гр
Мускатний горіх 1/4 ч.л
Кардамон 1/3 ч.л
Ваніль за смаком
Розпушувач 4 гр
Сода 4 гр
Сіль 1 гр
Борошно 250 гр

Хрумка крихта:
Борошно 35 гр
Цукор 35 гр (в мене тростинний цукор)
Вершкове масло 25 гр (заморожене)

Випікаємо при 190 °C/374 °F 25-30 хв

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...