Найстаріші в світі сіамські близнята померли у віці 68 років. У них ніхто не вірив, а вони запевняли: "У нас було хороше життя"

Ронні і Донні Гейлон померли у віці 68 років 4 липня в Дейтоні, штат Огайо. Вони були з'єднані в талії. У кожного брата було своє серце, живіт і набір рук і ніг.

Найстаріші сіамські близнята в світі померли у віці 68 років 4 липня. Про це повідомляє сайт Mail Online, передають Патріоти України.

Ронні і Донні Гейлон померли у віці 68 років 4 липня в Дейтоні, штат Огайо. Вони були з'єднані в талії і мали загальний травний тракт і пряму кишку, які контролював Донні. У кожного брата було своє серце, живіт і набір рук і ніг.

З трьох років вони виступали на карнавалах і в цирках і завжди наполягали на тому, що вони "жили хорошим життям". Виступи в цирках допомагали оплачувати їм медичні рахунки, а також підтримувати своїх братів і сестер. Їх виставляли в трейлері з кондиціонером, а глядачам платили за те, щоб вони дивилися їх живе повсякденне життя. Вони пішли з цирку в 1991 році, і Ронні сказав: "Нам було весело, коли ми росли".

За тривалістю життя брати Гейлон побили попередніх рекордсменів - Чанга і Енг Бункери, які народилися в Таїланді в 1811 році і жили до 62-річного віку. Варто відзначити, що сіамські близнюки - надзвичайно рідкісне явище, яке зустрічається один раз в кожних 200 000 народжень, виживають зазвичай від 5% до 25%.

Ронні і Донні народилися здоровими, важили 11 фунтів, 11,5 унцій, але перші два роки свого життя вони провели в лікарні, оскільки лікарі щосили намагалися знайти спосіб їх безпечного поділу. Коли їм сказали, що немає гарантії, що обидва хлопці переживуть операцію, Уеслі і Ейлін відмовилися оперувати своїх синів.

Близнюки навчилися ходити, коли їм було 29 місяців, навчаючись по черзі, хто буде йти назад. Їх батьки найняли фахівців з трудотерапії, щоб навчити їх повсякденним завданням, таким як зав'язування взуття, використання туалету і навчання роботі один з одним, оскільки обидва брати народилися праворукими - ще одна складність, що вимагає інтенсивної координації.

Донні і Ронні відмовили у відвідуванні місцевої школи, тому що чиновники сказали, що вони будуть занадто відволікати інших учнів. "Це була інша епоха", сказав їх брат Джим.

Оскільки в 1970-х роках в Сполучених Штатах в США карнавальні виступи стали забороненими, "сенсаційні сіамські близнюки" вирушили в Центральну і Південну Америку, де виступили в якості хедлайнерів в цирку, виконуючи магічні трюки.

"Там з ними поводилися зовсім по-іншому", - сказав їхній брат Джим. "З ними поводилися як з рок-зірками".

Близнюки були повністю самодостатніми до 2010 року. У цей момент їм знадобилася медична допомога після того, як у Ронні з'явилися тромби в легенях в результаті вірусної інфекції. Це торкнулося і Донні, і обидва залишилися слабкими. Вони також почали страждати від виснажливого артриту, через який їм було важко і небезпечно жити одним в своєму будинку в Дейтоні.

Брати завжди наполягали на тому, що вони кращі друзі. Вони обидва любили рибалку, кемпінг, колекціонування бейсбольних карток, ковбоїв Далласа і червоних Цинциннаті.

Донні ніколи не був одружений, більшу частину часу готував їжу, мив посуд і прав, в той час як Ронні прибирав у ванній і розмовляв.

Як писав "Апостроф", Гамільтон Плейс (Hamilton Place) - величезний, приголомшливий особняк, вартістю 40 мільйонів фунтів стерлінгів, який почали будувати в 1985 році. Але цей вражаючий будинок не більше ніж величезний панцир, який залишається незакінченим ось уже 35 років.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...