"Напоминает дедушку из "Сказки о потерянном времени": Кіркоров влаштував "дикі" танці у дивному образі (фото)

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров налякав мережу своїми танцями. У мережі з'явилися кадри зі святкування дня народження путініста, на яких він, як зазначили коментатори, поводився "дико", передають Патріоти України.

На відео Кіркоров співав під фонограму, танцював і навіть обіймався з російською співачкою Люсею Чеботіною. У кадр потрапляв і його батько Бедрос Кіркоров, який теж був присутній на вечірці.

Співак обрав тигровий комбінезон зі штанинами-кльош. Танцюючи, він нібито навмисно акцентував увагу на своїх стегнах. Зовсім недавно в мережі з'явилася інформація про те, що Кіркоров вставив собі імпланти. Сам же він стверджує, що це все "натуральна краса".

Наряд підкреслював форми скандального артиста, які раптово стали "округлими". Його це не бентежило. Користувачі мережі були шоковані, коли побачили відео Кіркоровим. Його танці вони назвали "дикими і божевільними". В одному з Telegram-каналів, де з'явився ролик зі співаком, коментатори бурхливо обговорюють його нову витівку. Вони пишуть:

  • "Примадон в усій красі"
  • "Фу, дивитися нудно"
  • "Збоченець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...

"По 10 годин без світла": Нардеп вразив похмурим прогнозом на найближчу зиму

субота, 18 травень 2024, 14:02

Уряд має вже зараз попереджати українців, що літо, і особливо зиму, доведеться проходити з регулярними відключеннями світла. Таку думку виразив член парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг «Слуга народу» Сергій Нагорн...