Нардеп Дубінський, який виїхав за кордон "лікувати батька", відпочиває із коханою... в Барселоні

У мережі з'явилася інформація, що народний депутат Олександр Дубінський виїхав за кордон. Причиною цьому стала нібито онкологія батька та його супровід до однієї із закордонних країн. Згодом цю інформацію підтвердив сам нардеп, чим викликав неабиякий суспільний резонанс, зазначають Патріоти України.

За словами скандального нардепа, у зв'язку зі складним діагнозом та відсутністю можливості для лікування його батька в Україні, Дубінський був змушений поїхати за кордон з батьком для того, щоб «провести частину аналізів та терапії».

Як зазначає Дубінський, він звернувся до МОЗ з усіма підтверджуючими документами та нібито «законно отримав право на виїзд». Блогер, військовослужбовець Антон Швець опублікував документ, підписаний секретарем комісії МОЗ, в якому йшлося про дозвіл Дубінському супроводжувати його батька Анатолія у період з 23.06.2023 по 10.07.2023 в закладі охорони здоровʼя іноземної держави.

«Судячи з тексту Дубінський ще не повернувся в країну. Що дивно, оскільки дозвіл від МОЗ був до 10.07», – зазначив Швець.

Як каже Швець, батько Дубінського весь час проживав у тимчасово окупованому Донецьку. «Тобто люблячий син Саша вивіз хворого тата з Донецька через РФ і Європу в Україну під обстріли росіян, аби знову вивезти в Європу на лікування, але вже разом із собою», – наголошує військовослужбовець.

Згодом у соцмережах дівчини Дубінського, яка проживає в Барселоні, з’явилися фото. На них нардеп, якого можна помітити за характерним татуюванням на нозі, та його кохана ніжаться у ліжку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...