Населення закликають до обережності: Які неприємні сюрпризи на Київщині знаходять сапери за допомогою службових собак (відео)

​Сапери очищають від боєприпасів і зброї землі Київщини, де побували російські агресори.

Ручний протитанковий гранатомет та пристрій з вибуховою речовиною у Броварському районі Київської області відшукали німецька вівчарка Дафні разом зі своїм господарем, нацгвардійцем 14 бригади оперативного призначення "Червона калина".


Службова собака Шері, яка відпрацьовувала у населеному пункті Бобрик Київської області знайшла залишки реактивної системи залпового вогню Ураган, які не детонували. Цю бойову частину собака почула навіть під землею.

Нацгвардійці 14 Штурмова Бригада НГУ "Червона Калина" виконують бойові завдання на Київщині з початку повномасштабного російського вторгнення. Вони у складі інших сил оборони звільняли Макарів, Северинівку, Мотижин, Ясногородку та інші населені пункти Житомирщини і Київщини. Окрім того, що наразі нацгвардійці виконують бойові завдання на сході країни, вони залучені до безпекових та саперних заходів на Київщині.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...