"Наша війна не унікальна": Очільник ГУР Буданов відповів, що допоможе перемогти

Очільник ГУР Кирило Буданов заявив, що у тривалій війні перемагає та сторона, яка має потужнішу економіку та логістику, передають Патріоти України.

За його словами, жодні диво-технології, на жаль, не допоможуть кардинально змінити хід тривалої війни ― значно важливішими є інші фактори. «Питання в тому, як розподіляти ресурси, як використовувати те, що є, і як планувати лінії постачання. У тривалій війні перемагає та сторона, яка має потужнішу економіку та логістику», ― сказав він в інтерв'ю Liberation.

Буданов заявив, що ситуація на полях битв російсько-української війни залишається важкою, але не критичною. «Наша війна не унікальна. Це просто конфлікт високої інтенсивності з використанням усього спектру наявних озброєнь. Ми не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення, але все інше ― від підводних човнів до стратегічної авіації ― використовується вже давно», ― сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...

Огляд зони бойових дій станом на 8 травня, - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 23:28

Сьогодні 8 травня триває 805 доба повномасштабного вторгнення россії в Україну. . Вашій увазі щоденний огляд зони бойових дій! . Що відбувається на Куп'янському, Краматорському та інших напрямках? Та скільки часу російські війська зможуть наступати? ...