"Наші FPV-дрони не стерпіли неподобства": ЗСУ показали знищення терміналу Starlink окупантів (відео)

На тлі повідомлень про використання російською армією на тимчасово окупованих українських територіях супутникового інтернету Starlink від Ілона Маска, ЗСУ розпочали полювання за відповідним обладнанням. Першими результатами у цьому напрямку поділилися бійці 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ, опублікувавши у себе у Facebook відео знищення одного з терміналів загарбників, передають Патріоти України.

«Ворожий Starlink. Усі чули про те, що росіяни почали користуватися платформами супутникового зв’язку SpaceX, але досі зняти їх нам не вдавалося. Компанія кілька разів відхрещувалася від поставок агресору своєї продукції. Вкрадений або придбаний контрабандним шляхом модем помітили оператори розвідувальних БПЛА 71 єгерської бригади. А наші FPV-дрони не стерпіли неподобства і твердо стали на варті міжнародного права та ділової репутації поважної компанії:)», — іронізують українські захисники.

За даними порталу Мілітарний, росіяни використовують Starlink виключно на території України, оскільки працює він тільки тут, а закуповують усе необхідне обладнання через треті країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...