"Нацистка відпрацювала свою пайку": У росЗМІ влаштували істерику після вчинку Ольги Харлан та згадали... Оруелла

Знаменита українська шаблістка відмовилася потиснути руку російській суперниці Анні Смірновій на чемпіонаті світу з фехтування. За "неспортивну поведінку" Харлан отримала дискваліфікацію, нагадують Патріоти України.

«Ніяких рукостискань. Ніколи. Тому так буде завжди», — пояснила свій вчинок Ольга.

На підтримку Харлан виступила вся спортивна Україна. А ось у Росії почалася істерика. Наприклад, популярне видання АІФ образило нашу спортсменку. «Вчинок олімпійської чемпіонки Ольги Харлан гідний представниці нацистської держави — свою пайку вона відпрацювала на совість», — цитата з АІФ.

«Одна спортсменка замість рукостискання тицяє в іншу шаблею, і за це президент МОК вимагає проявити до неї чуйність і делікатність. На іншу спортсменку, яка вчинила благородно і за правилами, в цей час починають сипатися погрози життю і образи, що принижують її честь і гідність. Але до неї проявляти чуйність і делікатність приводів МОК не знаходить. Маски скинуто, масок більше немає, можна вже навіть не імітувати посмішки. Ласкаво просимо в той самий нейтральний статус. Оруелл би надихнувся», — це слова глави Олімпійського комітету Росії Станіслава Позднякова.

«Смірновій треба було одразу йти з доріжки, а не чекати Харлан — чого перед нею принижуватися? У них ні культури, ні мізків. Пора всіх здати в палату номер 6, щоб там перебували, а не на змагання їздили. Що ось можна взяти з безкультурних людей? Харлан розуміє, що їй в Україні шматка хліба не дадуть, якщо вона руку росіянці потисне», — таке заявила триразова олімпійська чемпіонка з фехтування Галина Горохова.

Поливаючи брудом Ольгу Харлан, у Росії чомусь мовчать про справжню причину такого вчинку української спортсменки: про війну, яку Росія веде проти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...