Не хоче ризикувати життям: Дружина Пєскова скасувала своє льодове шоу в окупованому Луганську

Тетяна Навка, яка стала олімпійською чемпіонкою у 2006 році, розповіла про скасоване шоу на окупованих українських територіях, передають Патріоти України.

За словами фігуристки, її команда вже була готова їхати в Україну, але через ризик втратити життя плани змінились. «Ми планували гастролі до Луганської області 6 червня, все вже було готове. Але ми припускаємо, а бог має у своєму розпорядженні. Тому зараз я не можу ризикувати життям своєї команди, наших хлопців та дівчат.

"Я сподіваюся, що ми ще матимемо можливість показати дітлахам Луганської області наше шоу, все ще буде", — сказала Навка Sport24.

Зазначається, що компанія Навки виграла грант, який мав розмір у 14 мільйонів рублів, на проведення шоу в окупованому Луганську. Варто додати, що Тетяна Навка є дружиною прессекретаря президента країни-агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...