"Не тих грибів поїв": У мережі жорстко відповіли зраднику-продюсеру, який хвалився російським паспортом

Юрій Бардаш, який зрадив Україну, цинічно похвалився, що отримав російське громадянство. Він опублікував своє фото з російським паспортом на тлі портрета диктатора Володимира Путіна. Бардаш також заявив про свою «відразу до всього українського», звинувачуючи в цьому президента України Володимира Зеленського. Користувачі соцмереж не змогли стримати емоцій — вони писали саркастичні коментарі та жорстко засуджували Бардаша в Мережі, передають Патріоти України.

«Не тих грибів поїв, Юро?», «Юрій Бардаш змінив ім'я на Георгій, щоб повіситися на однойменній стрічці», — пишуть у твіттері.

«Хороша новина для нас: він уже „росіянин“ (убивця, ґвалтівник, злодій, імперець, копрофіл). Юро, ти був талановитим, а став — талановитим покидьком», — написав продюсер Ігор Кондратюк.

Зі свого боку телеведучий Андрій Бєдняков висміяв Бардаша. Він згадав, що багато років тому в Алчевську, який окупований Росією з 2014 року і звідки родом зрадник, спільні знайомі називали Бардаша «соплями».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...