Не відходить від могили господаря 3 роки: В Україні з'явився свій Хатіко (фото)

Місцеві жителі бачать його на могилі щодня, а залишає місце свого постійного перебування лише для того, щоб знайти якусь їжу.

В мережі розповіли зворушливу любові і вірності - на могилу померлого у 2017 році господаря вже три роки приходить його пес. Фото українського Хатіко показали у Telegram-каналі Perepichka News, передають Патріоти України.

Собака все ще не може змиритися зі смертю свого господаря - місцеві жителі бачать його на могилі щодня, а залишає місце свого постійного перебування лише для того, щоб знайти якусь їжу. "Цей пес лежить на могилі і чекає свого господаря з дати смерті - з 2017 року. Протягом трьох років місцеві його постійно там бачать, бідолаха нудьгує. Відходить він тільки щоб роздобути їжі", - розповіли в мережі.

Погляд тварини сповнений суму і жалю, що може говорити про те, що собаки не менше за людей здатні переживати сильні емоції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...