"Не встигли відправити Меркель на пенсію, як безпекова політика Німеччини вже посилилась", - політтехнолог Голобуцький

"Директорка Раша Тудей Марґаріта Сімоньян сьогодні обурено повідомила, що YouTube видалив обидва німецьких канали РТ. А раніше й Люксембург відмовив в ліцензії, пославшись на позицію Німеччини. "Це справжня медійна війна", пише Сімоньян. Та не може бути?! Кремль через вісім років ведення гібридної війни не лише проти України, але, фактично, проти ЄС і США (та й взагалі всіх держав, куди тільки вдалось влізти), визнав, що це теж війна!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Лише задля цього Меркель варто було відправити на пенсію. Бо ще навіть не обрали нового канцлера їй на заміну (а вона досидить в кріслі саме до цього моменту), а безпекова політика Німеччини вже посилилась і розвернулась в бік загроз від РФ.
Відповідно, тим менш зрозумілою є позиція Єрмака як безпосадової офіційної особи (?), що, поки не призначено нового канцлера, зМеркель ще вкрай необхідно зустрітись в нормандському форматі. "Ми сьогодні працюємо над тим, щоб зустріч лідерів "нормандського формату" відбулася ще до закінчення каденції Меркель. І ми вважаємо, що це було б дуже справедливо, оскільки вона дійсно дуже багато для цього зробила". "Дуже багато" - це пропихання формули Штайнмаєра? Це загравання з Путіним?
Меркель ніколи не займала проукраїнської позиції - і це справедливо, бо вона була канцлеркою Німеччини, а не України. Її ще не замінено у владі - але ФРН вже здійснює ті кроки щодо власної інформаційної безпеки, про котрі Україна їм казала від 2014 року. З іншого боку, зважаючи на дуже складні перспективи формування нової коаліції в Бундестазі (аж до ймовірності нових виборів, якщо ситуація остаточно зайде в глухий кут), Меркель ще затримається на посаді на невизначений період. Однак в цей час проблеми України, і тим більше захист наших інтересів - останнє, чим вона перейматиметься. Тобто, заява і наміри Єрмака дійсно дуже, дуже дивні.
А з Раша Тудей владу ФРН можна хіба підтримати, туди РТ й дорога: чим менше цих помийок в світі, тим краще всім. І добре, що в світі чимдалі більше усвідомлюють реальність небезпеки від кремлівської пропаганди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...