"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України.

У словах старця знайшли вказівку на те, що Україна отримає перемогу над ворогом у 2024 році й на її землях настане мир. "Настане час великих змін. Я бачу, як небесна благодать зійде на воїнів, що стоять на сторожі своєї землі, і наділить їх мужністю і мудрістю. Таємниця перемоги полягає у згуртованості та вірі - вороги, які прийшли з мечем, побачать, що їхні плани руйнуються один за одним, а їхня агресія повернеться проти них самих. Агресори самі побачать, що їх зрадили, і стануть жертвами своєї агресії", - пророкував Ігнатій.

За словами пророка, жертви, принесені народом України, об'єднають світову спільноту, всі міжнародні альянси та партнерства зміцняться і будуть прийняті рішення на користь миру та стабільності в Україні і Європі. "Ми ще побачимо, як слова та вчинки лідерів з різних країн впливатимуть на хід подій, а неочікувані союзи та дипломатичні прориви додадуть нових глав до історії, показуючи, що справжня сила полягає в єдності та діалозі. Україна стане прикладом того, як народ, зібраний разом в боротьбі за свої права, може змінити хід історії та створити нове майбутнє", - йдеться в пророцтві.

У 2024 році на полі бою відбудуться битви, які дадуть Україні шанс на перемогу. "Ключові події на фронті передадуть перевагу на полі бою українським воїнам, їхні дії та важливі стратегічні перемоги змусять ворога відступити. Рік 2024 стане роком, коли весь світ побачить, як віра, надія та любов можуть змінити хід історії", - говорив Ігнатій.

За словами старця, важливі події стануться влітку 2024 року. "В цьому році, коли літо розкриє своє тепло, відбудеться ще один важливий поворот у війні - сили природи та віри сплетуться разом, вносячи несподівані зміни в хід події. Я бачу, як злива мужності та сміливості омиває поле бою, очищаючи землю від зла та агресії. В цей час відбудуться вирішальні битви, де мудрість та стратегія українських воєначальників виявляться ключовими. Вороги, що зазнали поразок, зіткнуться з непереможною стіною справедливості, їхні злочинні діяння вийдуть на поверхню і вони стануть об'єктом засудження світової спільноти. На їхніх теренах відбудуться внутрішні потрясіння та розколи, які змусять їх замислитися над власними діями", - віщував старець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід визнав реалії: з такою поступовою, запізнілою, частковою підтримкою Україні немає сенсу говорити про повернення всіх територій, - Голобуцький

субота, 18 травень 2024, 0:34

"Останніми днями західні ЗМІ і політики транслюють паралельно дві тези: 1. Треба негайно посилити збройну підтримку України, бо Росія наступає. 2. Треба негайно підвести Україну до необхідності переговорів і миру, бо Росія наступає. Виглядає суперечлив...

В історії з вимкненням світла мені найбільше бракує чесності. Щирої комунікації, - журналіст

субота, 18 травень 2024, 0:23

"В історії з вимкненням світла мені найбільше бракує чесності. Щирої комунікації, а не неправди. І маю всі підстави вважати, що не тільки мені. Наголошу: сам по собі факт обмеження постачань цілком зрозумілий, зважаючи на руйнування від ударів рашистів...