Нехай нам стане хоч на 0,1 відсоток легше від того, що росіянам стає гірше. Бо гірше таки стає, - Олена Кудренко

"Нехай нам стане хоч на 0.1 відсоток легше від того, що їм стає гірше", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Бо гірше таки стає. І ніяких підстав вважати інакше принаймні я не бачу.
1. Газпром за підсумками 2023 року пішов у збиток. Він склав 629 млрд рублів. В цьому році компанія почне отримувати державні дотації в розмірі 392 млрд рублів.
Чи можна сказати, що тут пришили, бо десь відрізали? Ось якби ще деякі банки пішли з росії та перестали платити їм податки, і не поповнювати їх держбюджет - занепад пішов би швидше.
2. Росія все швидше перетворюється на чисту Азію. Продавці друкованої продукції на росії зазначили, що продажі східної художньої літератури тільки за перший квартал цього року збільшилися втричі. Зріс попит на азіатську музику та кухню. Росте популярність азіатського стрітфуду. В цьому сегменті майже втричі збільшився виторг ресторанів. Цікавість до азіатських фільмів підтверджують стрімінгові сервіси.
Як думаєте, у азіатів до нас менша ненависть? Мародерять та гвалтують вони, можливо, так само, як російські "офіцери", але ж ненавидіти нас за що? Принаймні поки росія не пережує їх дітей та не навчить у своїх школах любити Пушкіна, є шанс, що азіатам байдуже на СРСР та історичну "травму" через його розпад.
3. Російський бізнес втрачає до 25% грошей при кожному переказі в торгівлі з Іраном. Через міжнародні санкції Москва та Тегеран не можуть торгувати за долари та євро, і ринковий курс в Ірані не відповідає державному досить суттєво. Вони мудрують, голови ламають, як це все провернути, бо дорого виходить. Вирішили йти у крипту, типу "цифровой рубль" (відберіть у них американські технології, please!!!)
4. Депутат томської думи, яка має великий будівельний бізнес, заговорила про трудові лагері для росіян. Бо у неї, так виходить, нема кому працювати на об'єктах - треба когось змусити, примусово.
А чо такого, - каже, - это же уже было.... )) "Тунєядцы, просто нє хотят работать!"
Їх ще можна не годувати, доречі. Одноразові будуть робітники. Зате їх на росії поки що багато, з тих, кого ще не забрали на фронт.
5. За оцінками МВФ, в найближчі три роки росія відкотиться у восьмий десяток країн (з 68 місця станом на зараз) по рівню життя. У неї він буде падати, а в Казахстані, наприклад, рости. І навіть в Туркменістані.
Але я би не радила туркменам брати до себе російських гастарбайтерів. Дуже розлінилися. Та й не навчені. Вони там такого набудують, що розвалиться через місяць. Я такі будинки зараз на відео з нашого Маріуполя бачу - стіни репаються, підлога крива, двері не зачиняються...
6. Спроба заморозити Європу обвалила газові прибутки росії в 4 рази. Є такий інститут Гайдара, який це підрахував. В грошовому виразі відключення європейців від газу залишило російську казну без 418 млрд рублів. Ця сума вдвічі більша, наприклад, за річні бюджети великих російських регіонів, як ось Ленінградська, або Приморський край.
***
Не будемо зневірятися, ок? Вони йдуть вниз, а не вгору".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...