"Немає не тільки мізків, але й продуктів": Буряти у Криму оголосили збір на корову, щоб прогодувати окупантів

"Волонтери" з Бурятії у Криму оголосили про збір коштів на купівлю корови. Її м'ясо плануть пустити на приготування обідів для російських окупантів у Армянську. Поки на купівлю корови, що за задумом бурятів має піти на те, щоб годувати голодних загарбників упродовж "трьох або й чотирьох місяців" вдалося назбирати лише частину необхідної суми, при цьому волонтери вирішили "наваритися" і завищили очікувану ціну майже на третину. На збір, гідний "наддержави" та "другої армії світу", звернув увагу журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Волонтери з Бурятії оголосили збір на корову. Її м’ясо піде на обіди для російських солдатів в Армянську.... Схоже, в армії РФ бракує не лише мізків і боєприпасів, а й їжі. “Шойгу! Герасимов! Где коровы???" – іронізує журналіст.

Як розповів один з російських пабліків, корова терміново знадобилася співробітникам так званої бурятської юрти "Солдатский привал", яка розпочала роботу у кримському Армянську торік. Вихідці з Бурятії їздять у Крим позмінно, аби "годувати російських військовослужбовців домашніми обідами".

Щодня на бурятські "домашні обіди", пише паблік, приходять сотні окупантів. І 29 червня бурятські "волонтери" кинули клич на "добру справу". "Милі друзі, дорогі привальці! Всім миру! Нам надійшла пропозиція, від якої ми не можемо відмовитись! У нас є можливість купити цілу корову всього за 70 000 рублів. Просимо кожного не залишитись осторонь... цього м'яса нам вистачить на 3, а то й 4 місяці... Дякую вам за допомогу.. ВІРИМО У ваші добрі серця", – написали "волонтери".

За два дні збору росіяни розщедрилися лише на 22 тисячі рублів. При цьому на "Авіто" корову в тимчасово окупованому Криму можна купити за 50-55 тисяч рублів, тож "волонтери", судячи з усього, не забули закласти у "вигідну пропозицію" і маржу для себе у розмірі майже в третину від вартості худоби.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...