Непорозуміння при спробі фіксації "злочинів ЗСУ": У Донецьку "заступник міністра" стріляв у рашистського "журналіста"

У Донецьку вороги влаштували стрілянину / Колаж 24 каналу

У тимчасово окупованому Донецьку вороги почали стрілянину між собою. Зокрема, так званий "заступник міністра" стріляв у "журналіста", бо той почав знімати раніше, ніж було потрібно.

Відповідну інформацію почали писати у соцмережах та телеграм-каналах. Відомо, що так званий "журналіст" почав знімати тоді, коли ще не були готові декорації для зйомок.

При спробі фіксації злочинів "зі сторони ЗСУ" був відкритий вогонь по "журналісту" Андрію Руденко,– мовиться в телеграм-каналах.

За попередніми даними, вогонь відкрив так званий "співробітник міністерства державної безпеки". Натомість Руденко (російський пропагандист і фанат війни) повідомив, що Алєксандр Козарєв (цілий "заступник міністра" псевдореспубліки) погрожував тим, що "журналіст" сам був зі зброєю та чинив опір.

Колаборант стріляв у пропагандиста

Напередодні російські військові обстріляли центр Донецька. Фіксувати нібито "злочини наших військових" приїхав "воєнкор" Руденко.

Проте він прибув раніше, ніж було потрібно. Тоді майданчик для зйомок ще не підготували, а Руденко вже почав знімати. Тому по ньому і почав стріляти так званий "заступник міністра внутрішніх справ" Козарєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Харківщині йдуть активні дії. Прориву української оборони немає - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 5:58

Ситуація на Харківському напрямку залишається складною, російські окупаційні війська продовжують штурмові дії. . За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог намагається просуватись в бік населеного пункту Липці та Стариця, а також у бік Вовчанська. Поряд зі ш...

"Путін розпочав реалізацію операції "Наступник"... Дідусь старий, хворий, дідусь уже не вивозить. А ще дідусеві дуже страшно: Сазонов про те, що означає посилення Патрушевих

середа, 15 травень 2024, 5:00

"По Росії коротко. Путін розпочав реалізацію операції «Наступник». Все логічно, і цей сценарій аналітики теж розглядали й рік тому і раніше. Дідусь старий, хворий, дідусь уже не вивозить. А ще дідусеві нудно і ще більше страшно", - про це у Фейсбуці пи...