Незвичайний, але прибутковий бізнес: Китаєць розлучає багатих чоловіків з коханками і повертає їх дружинам

Спочатку він працював один, але зараз у нього є команда з восьми чоловік.

31-річний житель Китаю Сяо Шен обзавівся одним з найбільш незвичайних занять в світі: він розлучає одружених чоловіків з коханками і повертає їх назад до дружин, передають Патріоти України з посиланням на Odditycentral.

Цією роботою Сяо займається вже шість років. Спочатку він працював один, але зараз у нього є команда з восьми чоловік. Серед них ситуаційний аналітик, менеджер по роботі з клієнтами, актори і режисери, готові допомогти Сяо при постановці певних сценаріїв розриву між коханцями. Способи, якими чоловік розлучає чоловіків і коханок, можуть бути дуже складними і дорогими, тому середня ціна його роботи становить 150 тисяч юанів (близько 23 тисяч доларів).
Восени минулого року Сяо найняла жінка, чоловік якої зраджував їй з молодою дівчиною. Сяо організував для подружжя коротку подорож, під час якого відправив чоловікові лист від незнайомця, де говорилося, що у його коханки з'явився новий хлопець. У конверті з листом також були фотографії як доказ. В результаті чоловік розлучився з дівчиною і налагодив відносини з дружиною. За цю роботу Сяо Шен отримав 200 тисяч юанів.
При цьому бізнесмен ніколи не дає ніяких гарантій, так як в його справі занадто багато факторів, які неможливо контролювати. Але в більшості випадків Сяо і його команда знаходять способи змусити одруженого чоловіка розлучитися з коханкою і повернутися в сім'ю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....