Ніф-Ніф, Наф-Наф та Нуф-Нуф: Медведчук та його соратники стали героями дотепних фотожаб

У четвер, 13 травня, Печерський суд Києва взяв під домашній арешт народного депутата від "Опозиційною платформи - За життя" і кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука, якому раніше оголосили про підозру в державній зраді. Патріоти України пропонують вашій увазі фотожаби на соратників Медведчука, які прийшли підтримати його в суді.

Основним об'єктом народної творчості стало фото народних депутатів від партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллі Киви, Вадима Рабиновича і Ріната Кузьміна. На сторінці Facebook "Баба і кіт" з'явилася світлина з написом "Ніф-Ніф, Наф-наф та Нуф-Нуф".

Політолог Олексій Голобуцький фонтанував фотожабами в Telegram-каналі AllГолобуцькій. Використовуючи для всіх одну основу, створив цілих три. У першому варіанті він додав сатиричні написи.

У другому - замінив зображення Кузьміна на постать ведучого телеканалу Медведчука В'ячеслава Піховшека в радянській військовій формі.

На третій фотожаби замість того ж Ріната Кузьміна з'явився актор і ведучий Сергій Сивохо, який одного разу невдало намагався налагодити діалог з Донбасом.

Telegram-канал "Міністерство П" опублікував у своїй стрічці фото, на якому депутат Ілля Кива посміхається з піонерським значком та в краватці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...