Новий вид терору? У Києві невідомий кинув предмет схожий на міну у вагон метро

З технічних причин станцію столичного метрополітену "Дніпро" протягом кількох годин закрили на вхід та вихід для пасажирів. Про це повідомила пресслужба КМДА в середу, 9 жовтня, передають Патріоти України. Поїзди прямували повз станцію без зупинки.

У КМДА наголосили, що обставини неназваного інциденту встановлюють правоохоронні органи.

У місцевих Telegram-каналах з'явилась інформація, що невідомий чоловік кинув міну у вагон метро. Очевидці кажуть, що вагон евакуювали, а на місці працюють правоохоронці. Своєю чергою ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах пишуть, що предмет, який кинули у вагон, - це фільтр від протигазу.

Станція метро Дніпро в Києві запрацювала після інцидентуБлизько 17.30 повідомила пресслужба КМДА повідомила, що станції "Дніпро" відновили роботу, а тривога виявилась марною. Предмет, який виявили у вагоні - таки фільтр від протигаза, а не міна.

"Станція метро Дніпро працює у звичайному режимі. Поїзди здійснюють зупинку на обох коліях станції", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інцидент вивчають і розслідують працівники поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Такого ще ніхто не робив: Зварювальник втік до Угорщини через самостійно вирізану дірку в мості (фото)

середа, 9 жовтень 2024, 21:16

На Закарпатті один з ремонтників на КПП "Тиса" втік за кордон через самостійно вирізану дірку в мості до Угорщини. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram, передають Патріоти України. За його словами, подія трапилася ще у ...

Лавров дізнався, що все життя був квадробером, - Ейдман

середа, 9 жовтень 2024, 20:52

"Квадробери в законі. Новина дня. Лавров дізнався, що він усе життя був квадробером – вдавав понуру злостиву коняку. Поступово ця коняка стала його другою натурою, точніше, він на неї перетворився", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторі...