Обережно! Синдром хронічної втоми! Чому з'являється і як з ним упоратися

Часто людина навіть не підозрює, що може призвести до такого стану.

Фахівці пояснили, звідки у людини з'являється синдром хронічної втоми, інформують Патріоти України

До синдрому хронічної втоми у сучасному світі схильні багато людей. Однак часто людина навіть не підозрює, що може призвести до такого стану.

Як пояснили вчені з Гарварду, відмова від регулярних занять спортом призводить до втрати тонусу, а також життєвих сил. На появу синдрому хронічної втоми можуть вплинути й інші чинники, але саме відмова від фізичних навантажень є основним.

Фахівці стверджують, що провокує хронічну втому саме відсутність фізичної активності або дуже низьке навантаження. Це призводить до втрати тонусу і життєвих сил. При тривалій відсутності фізичної активності м'язи людини починають втрачати тонус, у них порушується кровообіг.

Для того, щоб суттєво змінити своє життя і повернути собі бадьорість, активність і гарний настрій, вчені рекомендують приділяти спортивним навантаженням хоча б 30 хвилин у день. Це може бути звичайна зарядка або регулярне відвідування залу.

Для тих, хто постійно відчуває стрес, можна також застосовувати дихальні вправи, а також йогу. Якщо часу і сил не залишається зовсім, то чудово допоможе півгодинна прогулянка на свіжому повітрі.

За матеріалами ЗМІ

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...