"Очільник СБУ Малюк демонструє наволочі: подались у колаборанти? Тоді ваше місце або в труні, або в тюрмі", - Голобуцький

"До речі, якщо так дивитись, то спецоперація «дрібнонашинкований Татарський» (чи хтось сумнівається, що історія з 300-400 г тротилу в «золотому Владлені» таки спецоперація СБУ?) – просто приємний бонус. Бонус до щоденної вибухової роботи СБУ в основному трохи ближче, в тилах окупанта", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Скажімо, практично одночасно з Фоміним-Татарським в Пітері 600 г пластиту в окупованому Мелітополі у власній автівці відхопив колаборант і один з організаторів «референдуму» Максим Зубарєв. Зараз він в лікарні «у важкому стані». Двома тижнями раніше в центрі Мелітополя ліквідували колаборанта Івана Ткача – бізнесмена з «Городского транспорта», котрий перевозив вагнерівців і чмобіків до лінії фронту.
До того – зачистили «прокурора ЛНР» Сергія Горенка і його заступницю Катерину Стегленко (у вересні), колишнього гауляйтера Маріуполя Костянтина Іващенка (у лютому). Та в них в окупованих тилах весь час, практично щотижня якась «бавовна» з тушками різного ступеню просмаження в підсумку!
І цю бавовну щоразу ретельно готує СБУ. Що добре і правильно. Малюк буквально на пальцях демонструє наволочі: подались в колаборанти? Тоді ваше місце або в труні, або в тюрмі. Обирайте самі, де вам буде комфортніше. В тюрмі? Тихо і акуратно здавайтесь. В труні? Не робіть нічого і розслабтесь, ми самі до вас завітаємо. Третього варіанту не існує.
Фактично, в нас на очах СБУ освоює методи роботи Моссаду: як то кажуть, «ніхто не забутий, ніщо не забуте», «сядуть усє!». Або ляжуть".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...

В Украине ликвидирован основной боевой потенциал РОВ, но Европа как ни была, так и не готова к войне с Россией - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 1:45

Война России против Украины стала самой масштабной в Европе после Второй мировой. На третий год с начала полномасштабного вторжения российские оккупационные войска потеряли в Украине столько техники, сколько никогда не было и не будет у ряда стран ЕС –...