"Одна - копія мами, друга - копія тата": Маша Полякова вразила зовнішністю 11-річної сестри (фото)

Дочка української співачки Олі Полякової - Маша - поділилася свіжою фотографією зі своєю молодшою сестрою Алісою. Дівчата позували біля стіни в яскравих образах, зазначають Патріоти України.

Маша одягла білу сукню вільного крою, а Аліса постала в сірих шортах і топі з довгим рукавом. Обидві дівчата мають приголомшливий вигляд. Помітно, що у них теплі стосунки, бо Маша ніжно відгукується про свою молодшу сестру і незважаючи на навчання за кордоном приділяє їй час. "Не вірю, що моя мала вже так виросла", - підписала знімок Маша.

Варто зазначити, що нещодавно Маша Полякова змінила колір волосся. Вона залишилася все такою ж руденькою, проте з більш темним відтінком. Аліса також любить експериментувати зі своїм іміджем - вона кілька локонів перефарбувала в фіолетовий колір. В цілому її образ має гармонійний вигляд.

Як відреагували користувачі мережі

  • "Красиві дівчата"
  • "Одна - копія мами, друга - копія тата"
  • "У такої мами не можуть бути некрасиві діти"
  • "Принцеса"
  • "Дорослі і дуже красиві"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.