"Одна з її жертв - моя знайома": У Мережі розповіли про "втілену Богородицю", яка видурює гроші у дружин військових (фото)

Жінка, що називає себе "Втіленою Богородицею Матір'ю Всесвіту" бере у партнерок військових гроші на "позитивні думки", а також у борг, і не повертає. Про її діяльність попередила користувачка Х "Жаба Буданова", передають Патріоти України.

"У нас тут Богородицю нову підвезли, кажуть. Бере гроші в партнерок поранених військових "на позитивні думки для одужання". Будьте обережні", - написала вона.

Серед ретвітів до попередження з'явився і більш розлогий коментар про діяльність "Богородиці". За твердженнями користувачки "Сільська екзальтована жіночка", та набрала боргів у великої кількості людей. "На жаль, одна з жертв цієї "богородиці" — моя знайома, у якої вже майже рік у комі коханий-військовий. З'ясувалося, що вона боргує величезній кількості наших спільних знайомих, просила в борг і в мене — я була певна, що то на лікування, але виявилося, що на "матеріальний обмін", - зазначила вона.

В коментарях українці висловили обурення щодо діяльності жінки і закликали притягнути її до відповідальності.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Схоже, у США й Німеччині хочуть повторити невдалий український експеримент і "зазирнути в очі Путіну", - політолог

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:53

"Останні публікації в західних медіа про нібито домовленість України із Заходом поставити війну на паузу ціною тимчасової відмови від окупованих українських територій на користь Росії виглядають як сценарій-пропозиція, адресовані в першу чергу не нам, ...

"З днем народження, Путін!": Хакери позбавили росіян онлайн-мовлення ВДТРК (фото, відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:30

У понеділок вранці, 7 жовтня, російський пропагандистський холдинг ВДТРК зазнав безпрецедентної кібератаки, інформують Патріоти України. Як повідомляє Агентство, відповідальність за злом серверів взяло на себе проукраїнське хакерське угруповання Sudo r...