Одним ударом зупинити не вийде: Військовий експерт пояснив, як підірвати виробництво снарядів в РФ

Україна не може одним ударом зупинити виробництво снарядів в Росії, але можна заважати їм робити це. Про це в ефірі телемарафону сказав військовий оглядач, майор запасу Олексій Гетьман, передають Патріоти України.

"У них на початок повномасштабного вторгнення було орієнтовно, за нашими підрахунками, від 15 до 20 мільйонів снарядів. 13 мільйонів, орієнтовно, вони по нас вже випустили. Тому їм потрібно 3-4 мільйони снарядів на рік для того, щоб підтримувати ту кількість пострілів, яку вони роблять", - зауважив він.

На запитання, чи можемо ми завадити виробництву снарядів у Росії, зокрема знищити, наприклад, місця зберігання вибухових речовин, Гетьман зазначив, що одним ударом усе одно не вдасться припинити виробництво, адже воно диверсифіковане.

"Воно в різних місцях, воно з різних складових. А от заважати, руйнувати - так, це можливо", - сказав оглядач і висловив думку, що тут роботу більше мають виконувати диверсанти, аніж далекобійні ракети.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 9 жовтня 2024 року - Злий Одесит

середа, 9 жовтень 2024, 22:07

Сьогодні 9 жовтня. Триває 959 доба повномасштабної війни росії проти України. Рівно рік з початку наступу РОВ в районі Авдіївки, який активізував майже всю ЛБЗ. Цей наступ триває й досі, але вже на Покровсько-Курахівському напрямку. Але, який для РОВ з...

Такого ще ніхто не робив: Зварювальник втік до Угорщини через самостійно вирізану дірку в мості (фото)

середа, 9 жовтень 2024, 21:16

На Закарпатті один з ремонтників на КПП "Тиса" втік за кордон через самостійно вирізану дірку в мості до Угорщини. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram, передають Патріоти України. За його словами, подія трапилася ще у ...