"Огидно, з якого боку не глянь!": Відома білоруська співачка заявилася на концерт з голим задом (фото)

Відома співачка Бянка дала концерт, під час якого вийшла на сцену в незвичайному вбранні чорному боді, панчохах і піджаку, який не прикривав сідниці артистки. Під час виконання пісні вона повернулася до публіки задом, і всі побачили, наскільки сильно артистка поправилася за останній час, зазначають Патріоти України.

Слід зазначити, що навіть в більш скромному одязі Б'янка все одно має розповнілий вигляд - на тлі чого почалося зростання ваги у зірки - невідомо. Багато хто підозрює, що у Б'янки є проблеми зі здоров'ям.

Так чи інакше, в соцмережах виконавицю легендарної пісні "Были танцы" буквально заклювали - коментатори переконані, що виставляти свої форми на загальний огляд в її віці і фізичній формі - сором.

Реакція соцмереж

  • "Який жах!"
  • "Повна деградація!"
  • "Ось же неадекватна!"
  • "Навіщо таке виставляти? Не молода вже, шкіра обвисла, целюліт, боки"
  • "Сором і ганьба співачці. На неї з якого боку не дивись, все одно неприємно -попереду собі губи наколола так, що за ними обличчя не видно, а ззаду взагалі сором...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...