"Окупантам немає ким замінити Пригожина": Експерт припустив, чи повернуться "вагнерівці" на війну в Україну

Після загибелі ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина з’явилася інформація про те, що начебто ця ПВК, навпаки, посилиться, коли увійде до складу ЗС РФ. В коментарі для ЗМІ військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко висловив думку про те, як загибель Пригожина вплине на війну в Україні, передають Патріоти України.

"Ні, "Вагнер" не посилиться, - каже Олександр Коваленко. - Мені здається, все буде навпаки. Найімовірніше, "вагнерівці" будуть інтегровані до ЗС РФ, їх змушуватимуть підписувати контракти. Через деякий час вони знову з’являться на території України в зоні бойових дій. Але в них не буде харизми, замінити Пригожина ніким. Якщо казати про рівень медійності, то другої такої особистості в ПВК "Вагнер" не знайти".

До цього Коваленко додав, що Пригожин не був грамотним військовим. "В першу чергу він був шоуменом. Він міг грати на публіку, дуже добре сприймався категорію середньостатистичних росіян із середньої полоси Росії, категорією без інтелектуальної розвиненості. Він, до речі, мав такий собі електорат, більший, ніж у Путіна. Це, до речі, одна з головних причин того, чому його ліквідували. Він ніс загрозу для Путіна і як політичний опонент", - резюмував експерт.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...