Окупанти розвідали цілі, що не змогли вразити: Уночі можливе продовження масштабних обстрілів, - Арестович

Радник Офісу президента Олексій Арестович попередив українців, що цієї ночі росіяни можуть знову завдати масштабних ракетних обстрілів по всій території України, як це було вдень. Про це він сказав у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі можливе продовження. Працюватимуть "Калібрами" з акваторії Чорного моря. Працюватимуть по енергетичній інфраструктурі. Розвідали цілі, що не змогли вразити – захочуть вразити далі. Тому не нехтуйте повітряною тривогою", – каже Арестович.

Радник ОП наголосив, що жителям Запоріжжя особливо не слід нехтувати правилами безпеки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Анонсованих деякими депутатами кадрових призначень в уряді поки що не буде, - джерела

понеділок, 20 травень 2024, 21:29

Представники фракції СН розповіли, хто отримає дві вакантні посади в Кабміні і чому це не станеться на цьому тижні. На цьому тижні Верховна Рада планує займатися лише одним кадровим питанням — заповненням посад суддів Конституційного суду. Призначати н...

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...