Окупанти збираються "це" ремонтувати: У мережі показали спалений корабль "Мінськ" (відео)

У мережі опублікували відео стану десантного корабля "Мінськ", "пошкодженого" унаслідок ракетної атаки 13 вересня, якого Росія збирається "ремонтувати". Кадри поширив Telegram-канал InformNaplam, передають Патріоти України.

"Мінськ" уже не той…", - йдеться у повідомленні.

Примітно те, що в російському Міноборони напередодні оперативно заявили, що два кораблі Військово-Морського Флоту, що проходили плановий ремонт у судноремонтному заводі ім. С. Орджонікідзе у Севастополі та "були пошкоджені внаслідок ракетного удару київського режиму 13 вересня будуть повністю відновлені та продовжать бойову службу у складі своїх флотів".

Як повідомляли експерти ресурсу Oryx, який моніторить втрати військової техніки за фото та відео, судно "Мінськ" насправді відновленню не підлягає. Адже на кораблі вигоріло абсолютно все, що вище палуби.

Такі припущення щодо безповоротного виведення з ладу пояснюють не так пожежею, де стояв корабель, як ймовірним застосуванням крилатих ракет типу Storm Shadow. Від таких ударів судна, як правило, повністю випалені зсередини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...