"Они готовы умирать сами, чтоб убивать нас": На росТБ визнали, що українці не пробачать РФ загарбницьку війну (відео)

На російському телебаченні визнали, що українці ненавидять Росію після всього, що вона зробила. Там розуміють, що в Україні росіян з квітами ніхто не чекає, українці вважають їх окупантами, а не "визволителями". Про це розповів журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі, передають Патріоти України.

"Ми навіть наскільки значна частина українського суспільства люто нас ненавидять. Там мільйони людей, для яких сенс існування – помститися нам. Ми до них спокійно ставимося. А вони готові помирати, аби тільки вбивати нас", – заявив гість ефіру.

Дійсно, чому ж так сталося? Росіяни ж лише напали на суверенну державу, захопили частину територій, зруйнували міста, вбили десятки тисяч людей і щодня завдають ударів по цивільних людях. Як же так!

Казанський нагадує, до яких висловлювань нещодавно вдавалися російські пропагандисти:

  • "Україну треба розібрати на цеглини!"
  • "Харків потрібно стерти з лиця землі!"

Немає в Україні ніякого "братнього народу", який хоче до Росії

У Росії як завжди все ставлять з ніг на голову. Чомусь там не говорить про те, що в українців немає вибору. Це росіяни прийшли на нашу території й вбивають нас. Казанський наголошує: українцям залишається лише захищати себе, свої домівки, свої сім'ї. Тут ніхто, звісно, не хотів би помирати.

"Українцям доводиться захищати Батьківщину, і це нормально. В Росії ж теж усіх вчать, що це нормально. При цьому вони не говорять про те, що росіяни їдуть за тисячі кілометрів до іншої країни і готові помирати, аби тільки вбивати українців, які взагалі нічого їм не зробили, на них не нападали, не претендували на їхні домівки в Іркутську, Єкатеринбурзі чи Нижньому Тагілі. Вони не говорять про те, що буряти, татари, тувинці, дагестанці їдуть за тисячі кілометрів до України, щоб вбивати українців й помирати самим. Це дикість й безумство, яким немає жодного виправдання. Про це чомусь російські пропагандисти не говорять", – говорить журналіст.

Але головне, додає він, що росіяни вже не сперечаються з тим, що багатомільйонне українське населення ненавидить Росію. Відповідно вони визнають: українці не зустрічають і не будуть зустрічати з квітами російську армію, не хочуть, щоб їх звільняли чи рятували, не хочуть до Росії чи щоб Росія приходила. Українці хочуть жити у своїй країні, вони її обороняють.

"Якщо ви це визнаєте, лишається тільки одне: дати українцям спокій. А як ви збираєтеся жити в одній країні з людьми, які вас ненавидять. Так, ви можете знищити пам'ятники, які вам не подобаються, зірвати таблички, які вам не подобаються. Насильно ж милим не будеш. Але ж в душу ви не залізете, а в душі українці вас ненавидять. І будуть ненавидіти лише більше й більше. А як ви хотіли?", – констатував Казанський.

Все, нічого не вийшло. Завдяки цій кровопролитній війні вдалося досягти одного: посіяти ворожнечу. Тепер між українцями та росіянами – прірва. Ніколи Україна не пробачить те, що зробила Росія. Єдине, що залишається росіянам, це дати спокій українському народу, який ніколи їх не прийме.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Експерт назвав три найважливіші речі, яких Путін хоче від Сі Цзіньпіна

четвер, 16 травень 2024, 12:15

В рамках візиту до Китаю російський диктатор Володимир Путін хоче врегулювати платежі між країнами, домовитися про збільшення експорту газу та нафти і залучити китайські інвестиції. Про це в коментарі «Радіо Свобода» розповів китаїст Олексій Чигадаєв, ...

Дешево, але вражаюче ефективно: Росія не може зупинити незвичайний український літак-безпілотник - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 11:45

Останніми тижнями Україна використовує незвичну зброю для нанесення ударів у глибині території РФ: невеликі безпілотні літаки, начинені вибухівкою, що нагадують деякі варіанти літаків Cessna з пропелером. Про це пише Business Insider, передають Патріот...