Падіння російських "пташок" під Брянськом: Гіркін неочікувано похвалив українську ППО

Російський терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) неочікувано похвалив українську ППО, яка нібито стоїть за літакопадінням у Брянській області, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі Стрєлков заявив, що "не може не оцінити блискучу операцію" щодо "одноденного разового ураження засобами ПЗРК чотирьох повітряних цілей у нашому глибокому тилу".

"Хороша робота", - сказав Гіркін без іронії. Водночас представників російського військово-політичного керівництва бойовик традиційно обізвав "г*ндонами з МО РФ".

Літакопад у Брянській області - головне

Вдень 13 травня 2023 року в Брянській області розбилося два вертольоти Мі-8, а також один винищувач-бомбардувальник Су-34 та один Су-35. Повідомлялося, що літаки росіян було підбито, коли ті вирушили бомбити українські прикордонні області. А слідом за ними - рятувально-пошукові Мі-8.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...