Перед тим як поплакатись Ердогану: Оксана Марченко знімає відосик. Бекстейдж (відео)

Українці відверто кепкують над запроданцем, котрого готували в московські гауляйтери Малоросії та його "солом'яною удовою"

Перед тим як "щиро, з болем в душі" благати великого турка врятувати від покарання головного резидента Путіна в Україні, "безутішно дружина довго та старанно репитувала", роблячи дубль за дублем. Принаймні так могло бути. Дивіться самі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...