"Перевірка міст": Скільки коштує відпочинок у Коблево в другій половині літа (відео)

У номері є телевізор, вентилятор, душ, туалет.

Стало відомо скільки коштує відпочинок в українському курорті Коблево на другу половину літа, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Номер стандарт в одному з готелів Коблево обійдеться в 500 гривень за добу. У номері є телевізор, вентилятор, душ, туалет. У цій же базі відпочинку можна відвідати соляну печеру, вартість - 50 гривень за 40 хвилин.

У наступному готелі номер категорії євро-стандарт, на трьох людей, обійдеться в 2198 гривень за добу. А якщо хочете поселитися в котедж, потрібно буде заплатити 3080 гривень. В котеджі дві кімнаті з двоспальними ліжками, кондиціонер, телевізор, кухня, вид на море.

За номер в готелі на другій лінії від моря потрібно віддати 600 гривень. Тут є двоспальне ліжко, маленький диван, ванна, шафа і телевізор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...