П'ять чоловіків за знаком Зодіаку зроблять жінок щасливими - за ними, як за кам'яною стіною

Кожній жінці хочеться бути захищеною і бути за чоловіком, як за кам'яною стіною. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть бути опорою і надійним захистом в сім'ї. Чоловіки під цими знаками - найкращі сім'янини. Про це пише "Клубер", передають Патріоти України.

Ці знаки готові захищати свою сім'ю, а сімейні узи не будуть для них порожнім звуком.

Тельці

Чоловіки-тельці наважуються на створення сім'ї тільки один раз. Тому вибирають другу половинку не поспішаючи. Коли розуміють, що ця жінка відповідає всім йвимогам, швиденько розташовують її до себе і роблять пропозицію. Тельці завжди знають, чого хочуть. З таким чоловіком його половинка ніколи не забуде про те, що вона представниця прекрасної статі.

Козеріг

Для чоловіків, що народилися під цим знаком на першому місці кар'єрний ріст і особисті досягнення панують над сімейними узами. Однак робить він це для того щоб його тил завжди був в надійному укритті. Під час шлюбу він завжди вірний і вимагає цього від інших. Жінці Козерога дістанеться турбота, любов, захист.

Овен

Овен ніколи не зрадить і, якщо дарує комусь свою любов це назавжди. В очах своїх улюблених і дорогих людей він відчуває себе героєм і все для цього робить. Але для цього йому потрібно знати, що і близькі вірять в його важливість і заступництво. Отримуючи взаємність, чоловік підживлюється цією енергією і здатний в буквальному сенсі, дістати зірку з неба. Прекрасний батько і чудовий захисник родини.

Скорпіон

Чоловіки-скорпіони дуже уважні до своїх коханих. Іноді навіть занадто, вони дуже багато часу присвячують сімейним взаєминам. Дружина такого чоловіка повинна прийняти його лідерство, але і повинна володіти деякою сміливістю, щоб в деяких моментах давати гідну відсіч. Що стосується вірності то хвилюватися не варто, проте, такі чоловіки люблять бути в центрі уваги.

Лев

Авторитарний покровитель. Але завжди вірний, чуйний, добродушний, уважний, нічого не пошкодує для своєї половинки. В обмін на це хоче залишатися завжди улюбленим . Його жінка не повинна випускати будь-яких дрібниць і помічати всі його заслуги. Це дасть добрі плоди для гарного сімейного життя. Жінка, яка визнає його лідерство отримає абсолютно всього його.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...