"Піхота, яка штурмує посадки з ворогом, має отримувати ще більше": Військова прокоментувала зарплати на передовій і в тилу

Офіцер служби зв'язків із громадськістю 53 окремої механізованої бригади Оксана Чорна висловилася про те, які зарплати мають бути на передовій та в тилу. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, виплати мають бути справедливими, незалежно від того, чи перебувають бійці в тилу, чи на передовій. Чорна пише: тим бійцям, які штурмують посадки на лінії фронту, потрібно додати додаткові 10 000 гривень на день за кожен бойовий вихід. Також вона звернула увагу на таке: у той час, як одні ризикують своїм життям на передовій, але не отримують додаткових виплат, інші зовсім непогано почуваються в тилу та отримують ці гроші.

При цьому дані персонажі не поспішають у зону бойових дій, а роблять "липові" довідки ВВК про наявність хвороб і продовжують отримувати "бойові" виплати. "Реальний приклад. Сидить косарь десь у тихому розташуванні під Дніпром. Щоразу він вигадує, що в нього щось болить, проходить ВЛК, його визнають придатним і він знову знаходить нову болячку. І все ніяк до передової не доїде. І поки він там сидить йому що, теж бойові платити? 50 000 гривень за хитрість?", - пише офіцер.

Далі вона розповіла про свій досвід служби на передовій, про те, в яких умовах їй та її побратимам довелося жити. "Це ж війна все-таки. Тому якщо винаймати квартиру для тебе дорого, то не винаймай. Армія надає де жити, що їсти та у що одягнутися. А вже коли ти потрапиш на передову, то можна і розжитися якимись крутими ніштячками на кшталт зручної плитоноски або крутої термобілизни чи берц. Хоча я не купувала, мені друзі підігнали", - пише Чорна.

Також вона запропонувала всім, кого не влаштовує гола зарплата, перевестися в піхотні, танкові або артилерійські бригади. За її словами, "там усім і завжди платитимуться бойові".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...