Пішла під воду, як однойменний крейсер: Москву затопило через потужну зливу (відео)

Москва та Московська область пішли під воду 26 липня. Так, столицю країни-агресорки накрила потужна злива, інформують Патріоти України.

Москва, як і однойменний крейсер, пішла під воду

У московському ТЦ "Філіон" затопило місця для паркування, а в деяких місцях – із землі б'є фонтан. Окрім цього, через сильні дощі в Москві затопило ТЦ Roomer і "Вегас".

У Селятино та Одинцово машини буквально плавають на дорогах, а деякі росіяни так сильно не хочуть промочити одяг, що взагалі ходять вулицями без нього.

До речі, мер Москви Сергій Собянін 25 липня анонсував появу басейнів із підігрівом у кожному районі міста. Тому довго чекати не довелося. Внаслідок тропічної зливи все місто перетворилося на величезний басейн. Вода потрапила не тільки у двори, а й торгові центри, транспорт, будівлі, паркінги.

Таким чином, через зливу в Москві та області машини перетворилися на кораблі, а росіяни – на плавців. Відомо, що зараз найбільше постраждав Одинцовський район.

За прогнозами синоптиків, мокро у Москві та області буде до кінця цього тижня. До того ж під час зливи у столиці Росії в межах МКАД випало 20 – 25 міліметрів опадів, максимум у районі Вернадського проспекту – 25 міліметрів. Це близько чверті місячної норми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...