"Починаю робити те, що пес і гуси одночасно": Письменник Кокотюха розповів про свою "велику проблему з борщем"

Український письменник Андрій Кокотюха відреагував на "осінню посвяту" блогера Віталія Чепиноги, зауваживши, що має певні проблеми з борщем. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він вирішив відреагувати на допис колишнього народного депутата та блогера Віталія Чепиноги. У себе на Facebook-сторінці Чепинога залишив письменнику "осінню посвяту": "Осіння посвята Кокотюсі… Додолу падають горіхи, від дощу, І хочеться горілки та борщу…".

Він зауважує: "Майбутні дослідники творчості Андрія Кокотюхи доводитимуть, що він не любив горілки, і терпіть не міг борщу. Але на їх висліди ніхто не зважатиме…".

Цей допис Чепиноги Андрій Кокотюха прокоментував наступним чином: "Чепинога написав. Кокотюха прочитав. Відповів. Подумав. Поширив. І виніс коментар у допис. Уперед".

За його словами, алкоголь йому не можна з 2008 року, а "проблеми з борщем" у нього з народження, проте детальніших пояснень письменник не вказує: "Горілку любив. Ти свідок і співучасник процесу. Але від 2008 року горілки ніззя. Борщу ніззя від народження. Таким пан Бог і пані Природа створили".

Він пояснює: "... від червоного борщу роздувається пузо, бурчить у животі, і починаю робити те, що пес і гуси одночасно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Схоже, у США й Німеччині хочуть повторити невдалий український експеримент і "зазирнути в очі Путіну", - політолог

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:53

"Останні публікації в західних медіа про нібито домовленість України із Заходом поставити війну на паузу ціною тимчасової відмови від окупованих українських територій на користь Росії виглядають як сценарій-пропозиція, адресовані в першу чергу не нам, ...

"З днем народження, Путін!": Хакери позбавили росіян онлайн-мовлення ВДТРК (фото, відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:30

У понеділок вранці, 7 жовтня, російський пропагандистський холдинг ВДТРК зазнав безпрецедентної кібератаки, інформують Патріоти України. Як повідомляє Агентство, відповідальність за злом серверів взяло на себе проукраїнське хакерське угруповання Sudo r...