Полювання на вищий командний склад ворога триває: ЗСУ вчисту "демобілізували" ще двох підполковників російської армії (фото)

15 жовтня стало відомо, що Збройні Сили України ліквідували двох підполковників російської армії - Дмитра Проскуріна та Рустема Гатаулліна.

Про це повідомиа полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан.

Говорячи про ліквідацію росіян, він зазначив: "підполковник Дмитро Проскурін; начальник артилерії мотострілецької бригади підполковник Гатауллін Рустем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джемілєв розповів, що насправді Абрамович думає про Путіна та майбутнє Росії

субота, 18 травень 2024, 18:55

Під час перемовин у Стамбулі російський мільярдер Роман Абрамович спілкувався з національним лідером кримських татар Мустафою Джемілєвим. Про те, що він тоді від нього почув, Джемілєв повідомив у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024...

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 18:36

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...