Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

Начальник ТЦК Рівного цілувався на роботі з кількома колегами

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами.

Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомила, що у місті проводять службову перевірку начальника ТЦК через опубліковане у мережі відео, де керівний офіцер на робочому місці цілується з колегами. Кадри отримали за допомогою таємного відеоспостереження. Вперше відео опублікував на своєму Telegram-каналі проросійський блогер Анатолій Шарій, заявивши, що на відео - Олександр Ярмошевич. На кадрах чоловік у військовій формі цілується з кількома жінками в різний час. Події відбуваються, імовірно, на робочому місці цього "гусара". Згодом Шарій поширив іще одне відео, на якому начальник ТЦК нібито говорить телефоном із жінкою, обговорюючи оприлюднення кадрів із поцілунками. У Сухопутних силах заявили, що вже почали службову перевірку, за результатами якої нададуть належну оцінку як змісту змонтованого відео, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів.

"У мережі, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі ймовірно начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події", - відзначили у ЗСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...