Пост Зеленського з "косовороткою" з'явився вчора в Інстаграмі рівно о 12-й годині. Це усе не було випадковим, - політолог

"Для того аби відволікти увагу суспільства від наболілих проблем, перевівши увагу на малозначущу тему у політтехнологів є один давній перевірений прийом. Суть його полягає у наступному. На першому етапі технологи спершу створюють штучний інформаційний привід. На другому - маніпулятивно концентрують на ньому увагу громадян і журналістів. Так от, здається вчора технологи Банкової проробили цей трюк", - пише на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" політолог Віктор Таран, передають Патріоти України, та продовжує:

"Для цього вони вчора спершу створили абсолютно штучний інформаційний привід, коли у День Вишиванки зробили фотографію Зеленського у сорочці, яка нагадує російську косоворотку.

По друге, створили довкола нього інформаційну бучу. При цьому вони використовували свої кишенькові ЗМІ та лояльних блогерів. Переконаний, це зроблено свідомо. Адже маючи величезний штат дизайнерів і стилістів можна було підібрати прекрасну автентичну вишивану сорочку.

Сорочку, яка б з одного боку відповідала всім українським традиціям, а з іншого не носила такий відвертий провокативний орнамент. І маю визнати – технологія вдалась. Слідкуйте за руками маніпуляторів з Банкової. Пост Зеленського з «косовороткою» з'являється в Інстаграмі рівно о 12 годині.

І під час прес-конференції присвяченій другій річниці інавгурації Зеленського ЗМІ та соціальні мережі починають обговорювати не прес-конференцію Зеленського, не те що він говорить, не результати його дворічного керування, а – його одяг.

«Косоворотка» - обурювались націоналпатріоти. «Не все так однозначно,» відповідали прихильники президента. Цей орнамент з’явився наприкінці 19 століття на території України. «Так цей орнамент з’явився на територіях компактного проживання переселенців з Росії!» продовжували патріоти, обурюватись патріоти. «Але ж ми єдині українці – какая разница!» відповідали прихильники Президента.

Така ситуація призвела до парадоксальної ситуації. Частина громадян, які критикують Зеленського за корупцію та помилки в державному управлінні (Борислав Береза, Мирослава Барчук тощо) стали на його захист.

В результаті противники Зеленського теж посварились між собою. Як бачимо – своєї мети Банкова досягнула. Суспільство сконцентрувалось до обговорення абсолютно не вагомої теми. Націоналпатріоти та прихильники Зеленського черговий раз пересварились між собою, переконавшись у взаємній неадекватності.

Зеленський зробив все по класиці – розділяй і володарюй. Натомість суспільство не обговорює більш важливі теми, на які Зеленський не дав відповіді. Чому на прес-конференції у Зеленського не розпитали про провалену операцію з вагнерівцями? Куди пропав суддя Чаус? Чому економіка України падає п'ятий квартал підряд? Де обіцяні вакцини? Чому на Сході триває війна? Чому Зеленський відмовляється назвати Путіна і Росію ворогом? І таких чому – дуже багато.

І до тих пір, поки суспільство та журналісти замість того аби питати у влади звіт за провалені реформи обговорюватимуть національні особливості вишиванок і косовороток, на Банковій спокійно готуватимуться до другого терміну Президенства Зеленського. Підготовку до якого він вчора де-факто анонсував".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...