"Поставте одного небайдужого проти десятків "а какая разница", і він очолить це стадо", - Олена Кудренко

"Друзі, домінуйте над сєпарами. Домінуйте над совками. Домінуйте над зеленою тупістю та примітивністю. Здатність критично мислити та здатність діяти, плюс небайдужість та принципи - все це не може бути старомодним у наш час", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я, на жаль, інколи й досі чую зневажливе: "ты что, патриотка???", немовби це якась заразна хвороба. Але нам самі обставини життя доводять, що бути пасивними, чи байдужими, чи любителями росії - ось це справжня хвороба. Ось це робить людей інфантильними та деградуючими.

Нам здається, що нас мало, але ми чомусь забуваємо про якість. Поставте одного небайдужого проти десятків "а какая разница", і він очолить це стадо. Бо хтось народжений перемагати, а хтось - бути переможеним. Хтось народжений робити реальні справи, а хтось - лише користуватися створеною кимось системою координат.
Не треба зважати на тих, хто живе в парадигмі "мы как-то жили при Союзе, и ничего, людьми стали". Бо людьми-то вони стали, але не розуміють - якими. А людина без внутрішнього стрижня - людина, яка не зможе діяти, а значить вона приречена бути веденою. І тому справжньої сили в неї немає.
Нас, харків'ян, хтось називає снобами, хтось - зарозумілими)))). Так, багато хто з нас носиться з поняттям "Перша столиця", не вивчивши історію. Але ми на східному кордоні, зажаті між війною й агресором, будемо жити й виховувати дітей в Україні. Не важливо, яка кількість совків, які тут живуть, "розписується" за "всех харьковчан", що їм начебто не треба тут патріотів.
Це не їм, пасивним, вирішувати. Дякую організаторам. До речі, Зелю тут теж обзивали. Як і Путіна".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...

Поранений окупант "оцінив на "відмінно" роботу бійців ЗСУ (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:27

Російські загарбники продовжують ставити «палець вгору» українським операторам безпілотників. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України. На ньому видно, як після знищення FPV-дроном вантажівк...