Працюють на ворога: Мінімум п'ять країн світу "штопають" військову форму для наступу РФ, - політолог

РФ розмітила замовлення на пошиття форми мобілізованим у деяких союзних країнах в рамках підготовки до наступу в Україні. Про це повідомив політолог Валерій Соловей в ефірі опозиційної журналістки Юлії Латиніної, передають Патріоти України.

За його словами, президент РФ вимагає від свого генералітету якнайшвидшого наступу і, ймовірно, скоро оголосить мобілізацію.

"Потрібно мобілізація, щоб стримувати український наступ... Друге, він від них вимагає наступу, від генералів. Він вимагає. Вони йому кажуть: "Ну, хочете наступу? Нам потрібні ще солдати. Ось, за допомогою строковиків, контрактників, ми не можемо вирішити цю проблему"", - заявив він.

За його словами, форму для окупантів збираються шити кілька країн. Ймовірно, незабаром вона буде готова.

"Повинні надійти величезні партії форми з Бірма, її шиють в Ірані, причому там зимову. Вона, правда, не дуже хороша. Але вже яка є. У В'єтнамі, в Монголії та Китаї. Мені назвали кілька країн, де були розміщені замовлення на виробництво пошиття партії і обмундирування. Здається, все це зараз буде готове", - вказав Соловей.

Також він зазначив, що зусилля, яких задіяла РФ для підняття своєї військової промисловості, виправдалися. Вона працює "непогано": "Випуск ракет збільшився десь у два рази, по основних позиціях - артилерії і танкам - теж все йде відносно непогано", - оголосив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Контрнаступ путіністів на Курщині провалився. ЗСУ просуваються вперед. Експерт назвав нову загрозу для ворога (мапа)

неділя, 29 вересень 2024, 18:19

Після більш ніж місяця від початку Курської операції ЗСУ окупаційні сили країни-агресора Росії здійснили спроби контрнаступу у бік Снагості, однак вони виявилися невдалими. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, інформують Патріоти України з...

Чимало людей відчуває екзістанціональний острах з приводу можливості нанесення удару ядерною зброєю... пуйлом по Україні - Костянтин Машовець

неділя, 29 вересень 2024, 17:52

Ну, давайте розберемось... . Значить у ри-фи є цілий ряд засобів ураження, які можливо віднести до категорії "ядерна зброя"... . Однак, вся вона за своїм масштабом застосування, умовно поділяється на 2 великих категорії . СТРАТЕГІЧНА ядерна зброя (С...