"Працювали на пару, але не домовилися": Експерт розповів про роль Суровікіна в заколоті Пригожина

Письменник і політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, що сталося з російським генералом Суровікіним, і як він пов'язаний з заколотом Євгена Пригожина, передають Патріоти України.

"Я думаю, що дійсно правда в тому, що праві західні ЗМІ, які пишуть, що Суровікін знав про цей путч і що він брав участь у розробці його плану. Думаю, що Пригожин і Суровікін дійсно разом розробляли план. Ну ще якісь люди різні. Але я думаю, що він був проти, тобто розробляємо-розробляємо, але не вважав, що зараз треба починати, що зараз невідповідний час, не готові, ще що повинні бути такі політичні вимоги. Тобто, як військовий, він розробляв цю операцію, але як політик і людина він був проти того, щоб починати зараз або щоб виходити з такими вимогами", - розповів він.

Експерт вважає, що Пригожин почав заколот проти волі Суровікіна. "Тому знаю, що почалося власне і вийшов зі своїм роликом перший і першим підняв в повітря літаки та вертольоти, щоб чинити опір, коли всі інші розбіглися. Я думаю, що працювали на пару, але не домовилися. Я схиляюся до того, що дадуть йому другу медальку, тому що льотчики літали та "героїчно" загинули.

Значить вважається, що Суровікін теж героїчно командував і героїчно намагався чинити опір. Тому може бути зараз якісь розмови на всяких Луб'янках ведуться, але в кінці витягнуть його за вуха в телевізор. Ми побачимо цього Суровікіна, нікуди від нас цей "герой війни", як мені здається, не дінеться", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...