"Президент був у поганому настрої і йому дещо розповіли": Бутусов назвав звільнення Хоренка інтригою Офісу президента

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов в інтерв'ю назвав звільнення командувача Сил спеціальних операцій Віктора Хоренка інтригою Офісу президента, передають Патріоти України.

«Що завгодно могло бути. Президент міг [прокинутися] в поганому настрої, щось йому хтось розповів, Хоренко, можливо, якийсь анекдот не той розповів. Це може бути все, що завгодно. … Найімовірніше, я думаю, це якась інтрига Офісу президента», - сказав Бутусов.

Він наголосив, що Хоренко — підлеглий головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і якщо його хтось «знімає» без відома Залужного — це не міністр оборони Рустем Умєров, «який сам на посаді місяць чи два, який просто ще вивчає взагалі, а хто йому підпорядковується, як їх звуть».

«Звичайно, що це інтрига Офісу президента. І намагання якимось чином одного лояльного керівника змінити на якогось ще більш лояльного. Я сподіваюся, так. Якщо там немає якихось інших намірів, можливо, яких ми поки що не бачимо. Подивимось, зараз жодної логіки немає. Ні міністр, ні президент взагалі нічого не сказали, чому вони зняли людину. Ні Хоренко цього не знає, ні Залужний», — зазначив Бутусов.

Журналіст також висловив думку, що те, що керівники армії не знають, чому їх змінюють, говорить про низьку якість управління Ставкою верховного головнокомандувача бойовими діями.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...